Domineer in Google

SEO Bureau Amersfoort

Marketing in de regio Amersfoort

Contentoptimalisatie
0

tevreden klanten

We hebben al ruim 80 tevreden klanten uit de regio Amersfoort kunnen helpen naar nieuwe hoogtes in Google

0

Nummer 1 posities in Google

Meer dan 100 focus zoekwoorden op top posities in Google verkregen

0

Premium backlinks

Inmiddels beschikken wij over ruim 250 kwalitatieve en relevante backlinks in ons profiel. Daarnaast werken wij met meerdere externe netwerken samen.

content optimalisatie

SEO bureau in de regio Amersfoort

Jouw senior SEO bureau in de regio van Amersfoort. Wij werken altijd transparant en proactief en kunnen jou helpen met top posities in het organische gedeelte van Google.

Ons doel is om de beste SEO agency van Nederland te worden en profileren ons dan ook als de SEO specialist waar je al die tijd al naar op zoek bent. Of je nu net een nieuwe website hebt of al jarenlang strijdt om de toppositie te veroveren voor jouw cruciale zoekterm, we hebben de oplossing voor jou!

Wil jij ook werken aan de online groei van jouw bedrijf? Laten we dit samen bewerkstelligen door te werken aan de optimalisatie van jouw SEO.

SEO optimalisatie in meerdere stappen

Van onderzoek en analyse tot content creatie

Wij beheersen alle facetten van het SEO process

0

Zoekwoordenonderzoek

Aantal uitgevoerde zoekwoord analyses

0

concurrentie analyse

Aantal uitgevoerde concurrentie analyses

0

Woorden

Aantal geschreven woorden in de content stukken van onze klanten

Ons 3 stappenplan

Met ons 3 stappen plan voor SEO optimalisatie stellen wij de gebruiker van Google centraal. Google zal ons belonen wanneer wij haar gebruikers centraal stellen.

De klant heeft zelf ook een grote rol in het creëren van content. Als specialist in je eigen branche ben je de uitgelezen persoon om de bezoekersvragen te beantwoorden.

Contentoptimalisatie

Stap 1: Zoekwoordenonderzoek

Welke zoekwoorden moeten onze focus krijgen? Welke zoekwoorden kunnen we vooruit schuiven? Welke zoekwoorden behandelen we nog helemaal niet? Allemaal vragen die beantwoord zullen worden met ons zoekwoordenonderzoek.

undraw_online_resume_qyys.png

Stap 2: Website Audit

Via onze SEO tools SEranking en Detailed brengen wij alle te optimaliseren punten in kaart. Middels een Trello bord zullen we stapsgewijs alle taken oppakken en oplossen.

Stap 3: Strategie

Zodra we precies weten waar we technisch en qua content aan moeten werken zullen we deze samenvoegen in onze overkoepelende SEO strategie en kunnen we knallen.

Werken met Rank Online Marketing

Bij Rank Online Marketing werken we niet alleen voor, maar bovenal samen met onze klanten. Hierin streven we naar een samenwerking met korte lijntjes waarmee we jouw expertise volledig kunnen benutten. 

Veel SEO bureaus schrijven teksten voor Google, dit is volgens ons echter niet de juiste strategie. Wij schrijven teksten gericht op de gebruiker van Google. Wanneer de gebruiker van Google namelijk vind wat hij zoekt, zal hij Google vaker gebruiken. En de belangrijkste missie van Google is dan ook om altijd het beste zoekresultaat voor zijn bezoekers te serveren.

Verder zullen wij 2 wekelijks digitaal ofwel fysiek samen komen om de resultaten en de voortgang te bespreken. In deze meetings bespreken we altijd wat we hebben gedaan, wat de resultaten zijn en wat we de komende periode moeten doen?