start met groeien

Technische SEO

Het fundament voor elk zoekresultaat in Google

Website analyse

Firewall rejection
83%

Een grondige analyse van uw website om eventuele technische problemen en obstakels te identificeren die de ranking van uw website kunnen beïnvloeden.

Snelheidsoptimalisatie

uptime monitoring
97%

Het optimaliseren van de snelheid van uw website om de laadtijd te verminderen en een betere gebruikerservaring te bieden aan uw bezoekers.

Indexeerbaarheid

cost reduction
75%

Het optimaliseren van de indexeerbaarheid van uw website door het correct implementeren van robots.txt, sitemap en canonical tags.

website optimalisatie

Website optimalisatie

Website optimalisatie is een cruciaal onderdeel van digitale marketing en gaat verder dan alleen het verbeteren van de zoekmachine ranking van uw website. Het omvat alle activiteiten die gericht zijn op het verbeteren van de gebruikerservaring, conversiepercentages en prestaties van uw website. Door website optimalisatie toe te passen, kunt u uw website aanpassen aan de behoeften en voorkeuren van uw doelgroep en ervoor zorgen dat uw website voldoet aan de vereisten van zoekmachines.

Enkele van de belangrijkste aspecten van website optimalisatie zijn snelheid, navigatie, content, design, responsiveness, en functionaliteit. Door deze aspecten te optimaliseren, kunt u ervoor zorgen dat uw website gemakkelijk toegankelijk is voor uw doelgroep, een positieve gebruikerservaring biedt, en uw conversiepercentages verhoogt. Bovendien kan het implementeren van de nieuwste technieken en trends in website optimalisatie uw website helpen om zich te onderscheiden van de concurrentie en de prestaties van uw bedrijf te verbeteren.

on page technische SEO

Website optimalisatie

Van meta tags, h1's tot het interne linknetwerk

0

redirects

Aantal redirects ingezet

0

Meta's

Aantal geoptimaliseerde meta titel en omschrijvingen

0

Alt teksten

Aantal geoptimaliseerde afbeeldingen

Ons 3 stappenplan

Met ons 3 stappen plan voor website optimalisatie creëren wij het ultieme fundament om jouw website zo goed mogelijk uit te serveren aan Google.

Naast het gebruik van meerdere SEO tools zullen wij ook daadwerkelijk handmatig alles nalopen alvorens we beginnen met het optimaliseren. Geen probleem blijft op deze manier voor ons ondere de radar.

Contentoptimalisatie

Stap 1: Website audit

Via onze SEO tools SEranking en Detailed brengen wij alle te optimaliseren punten in kaart.

undraw_online_resume_qyys.png

Stap 2: Handmatige check

Nadat we vanuit onze SEO tools alle actie punten op een rij hebben staan lopen we handmatig alle belangrijke pagina's op de website na. Handmatig kom je altijd weer meer problemen tegen die voor mensen logisch zijn maar voor "AI" gemist worden.

Stap 3: Optimaliseren

Zodra we precies weten welke zaken opgepakt moeten worden gaan wij direct aan de slag. Van a tot z lopen we alles na en optimaliseren we de website.

Werken met Rank Online

Bij Rank Online Marketing werken we niet alleen voor onze klanten, maar vooral samen met hen. We streven naar een nauwe samenwerking waarin we jouw bedrijf en doelstellingen begrijpen, zodat we je volledig kunnen ontzorgen en tegelijkertijd scherp houden.

Wij zetten een Trello bord op met onze klanten zodat het altijd duidelijk is wat er gedaan is en wat er nog moet gebeuren.

Voorbeeld Trello bord