Lokaal groeien

Lokale SEO

Uw klanten zitten bij u in de buurt

Google mijn bedrijf

Firewall rejection
75%

Het compleet vullen van GMB helpt de lokale vindbaarheid aanzienlijk

Locatie pagina's

uptime monitoring
90%

Heeft u meerdere vestigingen? maak voor de verschillende locaties landingspagina’s aan

Local linkbuilding

cost reduction
100%

Met backlinks van lokale websites zorg je ervoor dat jouw lokale autoriteit groeit

GMB SEO

Lokale SEO, wat houdt het in?

Lokale SEO is een strategie die is gericht op het verbeteren van de online aanwezigheid van lokale bedrijven in zoekmachines. Het is een belangrijk onderdeel van de digitale marketing voor bedrijven die zich richten op een specifieke regio of stad. Het doel van lokale SEO is om de zichtbaarheid van een bedrijf te vergroten wanneer potentiële klanten in de buurt zoeken naar gerelateerde producten of diensten.

De belangrijkste elementen van lokale SEO zijn onder meer het optimaliseren van uw Google Mijn Bedrijf-pagina, het verbeteren van de lokale zoekwoorden, het verkrijgen van positieve online reviews en het optimaliseren van uw website voor lokale zoekopdrachten. Door uw Google Mijn Bedrijf-pagina te optimaliseren, kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf gemakkelijker te vinden is op Google Maps en Google Zoeken. Het is ook belangrijk om uw website te optimaliseren voor lokale zoekwoorden, zodat uw website hoger kan ranken in de zoekresultaten voor lokale zoekopdrachten.

Reviews en backlinks

Het verkrijgen van positieve online reviews kan ook de zichtbaarheid en betrouwbaarheid van uw bedrijf vergroten, waardoor potentiële klanten sneller geneigd zijn om contact op te nemen met uw bedrijf. Daarnaast is het optimaliseren van uw website voor lokale zoekopdrachten, zoals het gebruik van lokale zoekwoorden en het plaatsen van uw adres en telefoonnummer op uw website, ook essentieel voor het verbeteren van de lokale SEO.

Met lokale backlinks van bijvoorbeeld de plaatselijke voetbalclub of de gemeentekrant zorg je ervoor dat jouw lokale autoriteit flink groeit en je op lokale zoekopdrachten sneller naar boven zal komen.

Google maps SEO
on page lokale SEO

Lokale landingspagina's

Van vestigingen tot dekkingsgebied

0

Lokale landingspagina

Aantal gecreëerde lokale landingspagina’s

0

Afbeeldingen

Aantal geoptimaliseerde afbeeldingen van lokale voorzieningen

0

Lokale backlinks

Aantal verkregen lokale backlinks

Ons 3 stappenplan

Met ons 3 stappen plan voor website optimalisatie creëren wij het ultieme fundament om jouw website zo goed mogelijk uit te serveren aan Google.

Naast het gebruik van meerdere SEO tools zullen wij ook daadwerkelijk handmatig alles nalopen alvorens we beginnen met het optimaliseren. Geen probleem blijft op deze manier voor ons ondere de radar.

Contentoptimalisatie

Stap 1: Website audit

Via onze SEO tools SEranking en Detailed brengen wij alle te optimaliseren punten in kaart.

undraw_online_resume_qyys.png

Stap 2: Handmatige check

Nadat we vanuit onze SEO tools alle actie punten op een rij hebben staan lopen we handmatig alle belangrijke pagina's op de website na. Handmatig kom je altijd weer meer problemen tegen die door mensen logisch zijn maar voor "AI" gemist worden.

Stap 3: Optimaliseren

Zodra we precies weten welke zaken opgepakt moeten worden gaan wij direct aan de slag. Van a tot z lopen we alles na en optimaliseren we de website.

Werken met Rank Online

Bij Rank Online Marketing hebben we ervaring met het optimaliseren van lokale SEO en kunnen we u helpen bij het ontwikkelen en implementeren van een effectieve lokale SEO-strategie die past bij uw specifieke zakelijke behoeften en doelen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf op de juiste manier wordt gevonden door lokale klanten, zodat u kunt groeien en succesvol kunt zijn in uw lokale markt.

Lokale SEO