Meer omzet

E-commerce SEO

Haal een hoge ROAS uit Google organic

E-commerce SEO

Product analyse

Firewall rejection
65%

Een zorgvuldige analyse van alle producten om eventuele technische obstakels te ontdekken die de posities van uw producten kunnen beïnvloeden.

Snelheidsoptimalisatie

uptime monitoring
80%

Het optimaliseren van de snelheid van uw website om de laadtijd te verminderen en een betere gebruikerservaring te bieden aan uw bezoekers.

Indexeerbaarheid

cost reduction
75%

Het optimaliseren van de indexeerbaarheid van uw website door het correct implementeren van robots.txt, sitemap en canonical tags.

E-commerce SEO optimalisatie

E-commerce SEO strategie

E-commerce SEO is een strategie die specifiek is ontworpen voor online winkels om hun online zichtbaarheid en verkoop te verbeteren. E-commerce websites hebben vaak te maken met grote hoeveelheden productpagina’s en zoekwoorden, wat het optimaliseren van de website voor zoekmachines een uitdaging maakt. Het doel van e-commerce SEO is om de productpagina’s van een website hoger te laten ranken in zoekmachines, zodat potentiële klanten deze gemakkelijker kunnen vinden en kopen.

E-commerce SEO omvat verschillende aspecten, zoals keyword research, on-page optimalisatie, technische SEO, linkbuilding en content marketing. Het is belangrijk om de juiste zoekwoorden te selecteren die relevant zijn voor uw producten en uw doelgroep, en deze te integreren in uw producttitels, beschrijvingen en metadata. Een goede on-page optimalisatie zorgt voor een duidelijke en gemakkelijk te navigeren website voor gebruikers en zoekmachines.

Technische e-commerce optimalisaties

Technische SEO is ook belangrijk voor e-commerce websites om de laadtijd te optimaliseren en ervoor te zorgen dat zoekmachines uw website correct kunnen indexeren. Linkbuilding is ook een belangrijk onderdeel van e-commerce SEO, omdat het helpt om de autoriteit van uw website te verhogen en uw positie in zoekmachines te verbeteren.

Tot slot is het creëren van waardevolle content een belangrijk aspect van e-commerce SEO. Door het delen van nuttige informatie en tips over uw producten, kunt u het vertrouwen en de loyaliteit van uw klanten vergroten, evenals uw online zichtbaarheid en conversies verbeteren.

E-com SEO
E-commerce SEO

Product optimalisatie

Van product afbeeldingen tot product beschrijvingen

0

Product op 1

Aantal producten op positie 1 in Google

0

Product beschrijvingen

Aantal geoptimaliseerde product omschrijvingen

0

Product afbeeldingen

Aantal geoptimaliseerde afbeeldingen

Ons 3 stappenplan

Met ons 3 stappen plan voor website optimalisatie creëren wij het ultieme fundament om jouw website zo goed mogelijk uit te serveren aan Google.

Naast het gebruik van meerdere SEO tools zullen wij ook daadwerkelijk handmatig alles nalopen alvorens we beginnen met het optimaliseren. Geen probleem blijft op deze manier voor ons ondere de radar.

Contentoptimalisatie

Stap 1: Website audit

Via onze SEO tools SEranking en Detailed brengen wij alle te optimaliseren punten in kaart.

undraw_online_resume_qyys.png

Stap 2: Handmatige check

Nadat we vanuit onze SEO tools alle actie punten op een rij hebben staan lopen we handmatig alle belangrijke pagina's op de website na. Handmatig kom je altijd weer meer problemen tegen die voor mensen logisch zijn maar voor "AI" gemist worden.

Stap 3: Optimaliseren

Zodra we precies weten welke zaken opgepakt moeten worden gaan wij direct aan de slag. Van a tot z lopen we alles na en optimaliseren we de website.

Werken met Rank Online

Bij Rank Online Marketing hebben we ervaring met het optimaliseren van e-commerce websites en kunnen we u helpen bij het ontwikkelen en implementeren van een effectieve SEO-strategie die past bij uw specifieke e-commerce behoeften en doelen.

E-commerce SEO